Vinduespudsning ​skræddersyet til dine behov

Vi pudser vinduer for privatpersoner, virksomheder og boligforeninger

Det kan være svært selv at komme op i højderne og få pudset vinduerne i den store kontorbygning, på 1. salen i det private hjem eller i boligforeningen. Samtidig er der mange, der har svært ved at finde tid og overskud til at udføre arbejdet selv, og derfor er vi hos BRABO Ejendomsservice ApS gerne behjælpelige.

Vi tilbyder vinduespudsning for både privatpersoner og erhvervskunder på Østerbro, i Nordhavn og i resten af København samt i Nordsjælland. Det kan for eksempel være for andelsforeninger, ejerforeninger eller almene boligforeninger, eller det kan være for ældreboliger og forskellige typer virksomheder.

Vi hjælper også gerne med alt andet rengøringsarbejde

Vi kan ikke kun være behjælpelige med din vinduespudsning. Vi tilbyder alt inden for ejendomsservice, og vi kan derfor også varetage alt dit øvrige rengøringsarbejde. Det kan for eksempel være i form af:

  • ​Hovedrengøring
  • Trappevask
  • ​Vinduespolering.

Herudover tilbyder vi også snerydning og glatførebekæmpelse samt havearbejde og forskellige former for vedligeholdelsesopgaver.

Vi tilbyder høj kvalitet til reelle priser

Når du vælger at indgå et samarbejde med os, enten omkring vinduespudsning eller om en eller flere af vores øvrige services, så kan du altid forvente, at vi yder et veludført stykke arbejde i en høj kvalitet, og at det er til reelle priser.

Vi har godt 20 års erfaring inden for vores fag, så vi ved, hvad vi taler om. Vores medarbejdere er flittige og pålidelige, og de taler alle sammen dansk, ligesom de har ren straffeattest.

Kontakt os for en indledende dialog omkring vinduespudsning

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores løsninger, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på den vinduespudsning, der lever op til dine ønsker og behov, så kontakt os gerne i dag for en indledende dialog.

Vi tilbyder også havearbejde. Læs mere her.

God service til reelle priser

Vælger du BRABO Ejendomsservice ApS er du altid sikret arbejde til konkurrencedygtige og reelle priser.

Høj kvalitet er i højsædet hos os

Vi kommer ikke bare for at løse en opgave - Vi løser alle opgaver med omhu og høj kvalitet for øje.

Vi har godt 20 års erfaring

Hvis du vil have ejendomsservice løst af en solid og kompetent samarbejdspartner, så skal du vælge os.

Vores kunder​

Har du spørgsmål omkring ejendomsservice?

Så tøv ikke med at kontakte BRABO Ejendomsservice ApS. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra trappevask til haveservice.

Har du brug for en dygtig og mødestabil vicevært, så klarer vi også til. Vi glæder os til at høre fra dig!

BRABO Ejendomsservice ApS  •  Skudehavnsvej 15A, 2150 Nordhavn – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 40112626