Havearbejde for virksomheder, boligforeninger og private husejere

Få flotte og velplejede udendørsarealer

Grønne udendørsarealer og private haver kræver løbende vedligeholdelse for hele tiden at kunne fremstå med flotte, indbydende og velplejede bede og arealer. Hos BRABO Ejendomsservice ApS tilbyder vi blandt andet havearbejde for vores kunder, der ikke har hverken tid, lyst eller overskud til at udføre arbejdet selv.

Vi arbejder både for private husejere, men også virksomheder, almene boligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger og ældreboliger i Nordhavn, på Østerbro og i resten af København samt i Nordsjælland.

Vi tilbyder en regelmæssig græsslåning

Det er især græsset, der skal plejes og vedligeholdes i løbet af sommerhalvåret. Her vokser græsset hurtigt, og langt de fleste boligforeninger har en eller flere græsplæner, som beboerne kan kigge ud på, og som børnene kan lege på. Derfor er det vigtigt, at græsset bliver slået regelmæssigt, så det ikke vokser sig for langt og vildt.

Vi tilbyder en regelmæssig græsslåning, så du ikke selv behøver at tænke på at få det gjort.

Vi har 20 års erfaring og fokus på en høj kvalitet

Vi har 20 års erfaring inden for blandt andet haveservice og andre former for ejendomsservice, så vi ved, hvad vi taler om, og hvordan de forskellige arbejdsopgaver i haverne eller på udendørsarealerne skal udføres og hvor ofte.

Samtidig lægger vi stor vægt på altid at udføre vores havearbejde i en høj kvalitet, så du får et flot og tilfredsstillende resultat – hver gang. Alt dette tilbyder vi naturligvis til helt reelle priser.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit havearbejde

Kontakt os gerne i dag for at høre mere om vores havearbejde eller for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, som du kunne tænke dig. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der altid matcher individuelle ønsker og behov, og vi sørger for, at du får en flot og velplejet have eller et grønt område omkring din bygning.

Vi tilbyder også trappevaskog vinduespudsning. Læs mere her.

God service til reelle priser

Vælger du BRABO Ejendomsservice ApS er du altid sikret arbejde til konkurrencedygtige og reelle priser.

Høj kvalitet er i højsædet hos os

Vi kommer ikke bare for at løse en opgave - Vi løser alle opgaver med omhu og høj kvalitet for øje.

Vi har godt 20 års erfaring

Hvis du vil have ejendomsservice løst af en solid og kompetent samarbejdspartner, så skal du vælge os.

Vores kunder​

Har du spørgsmål omkring ejendomsservice?

Så tøv ikke med at kontakte BRABO Ejendomsservice ApS. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra trappevask til haveservice.

Har du brug for en dygtig og mødestabil vicevært, så klarer vi også til. Vi glæder os til at høre fra dig!

BRABO Ejendomsservice ApS  •  Skudehavnsvej 15A, 2150 Nordhavn – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 40112626