Trappevask for virksomheder og boligforeninger

Lad os vaske og vedligeholde dine trapper

Det er vigtigt at sørge for en grundig trappevask i boligforeningens opgange og i virksomheden. Trappeopgangen er noget af det første, som man bliver mødt af, når man træder ind i bygningen, uanset om man er beboer, gæst, ansat eller kunde. Derfor er trappeopgangen også med til at give et førstehåndsindtryk af bygningen.

Samtidig samler der sig utroligt meget snavs på trapperne, og det er derfor vigtigt at holde dem rene løbende, så der ikke opstår uheld som følge af glatte trapper, og så trapperne altid fremstår præsentable og indbydende.

Hos BRABO Ejendomsservice ApS har vi godt 20 års erfaring inden for blandt andet trappevask, som vi udfører for en lang række forskellige typer erhvervskunder og boligforeninger. Vi dækker hele København, herunder både Østerbro, Nordhavn og omegn, samt hele Nordsjælland.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi kan være behjælpelige på flere forskellige måder, når trapperne i bygningen skal vaskes og vedligeholdes. Vi tilbyder for eksempel:

  • Trappevask
  • ​Istandsættelse af trapper
  • ​Maling af trapper.

​Alt vores arbejde bliver udført i høj kvalitet af vores flittige og pålidelige medarbejdere, som alle sammen taler dansk og har en ren straffeattest.

Hvad koster en trappevask?

Vi tilbyder reelle priser på alle vores services, og det gælder naturligvis også i forhold til trappevask. Hos os får du en skræddersyet løsning, der matcher dine ønsker og behov, og derfor beregner vi også gerne en skræddersyet pris til dig på lige netop den service, som du har brug for vores hjælp til.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores trappevask, eller vores øvrige services, eller for at få svar på dine eventuelle spørgsmål. Derudover hører vi også gerne fra dig, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på den rette løsning for dig og din virksomhed eller boligforening.

Vi tilbyder også vinduespudsning og havearbejde. Læs mere her.

God service til reelle priser

Vælger du BRABO Ejendomsservice ApS er du altid sikret arbejde til konkurrencedygtige og reelle priser.

Høj kvalitet er i højsædet hos os

Vi kommer ikke bare for at løse en opgave - Vi løser alle opgaver med omhu og høj kvalitet for øje.

Vi har godt 20 års erfaring

Hvis du vil have ejendomsservice løst af en solid og kompetent samarbejdspartner, så skal du vælge os.

Vores kunder​

Har du spørgsmål omkring ejendomsservice?

Så tøv ikke med at kontakte BRABO Ejendomsservice ApS. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra trappevask til haveservice.

Har du brug for en dygtig og mødestabil vicevært, så klarer vi også til. Vi glæder os til at høre fra dig!

BRABO Ejendomsservice ApS  •  Skudehavnsvej 15A, 2150 Nordhavn – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 40112626