Om BRABO Ejendomsservice ApS​

​BRABO Ejendomsservice ApS har godt 20 års erfaring. Vi står for kvalitet, og vores ansatte har de rette kompetencer.

​BRABO Ejendomsservice ApS tilbyder ejendomsservice for almene boligforeninger, ældreboliger, andelsboligforeninger, ejerforeninger og erhvervsdrivende.

​BRABO Ejendomsservice ApS har ejendomme i Nordsjælland, indre København, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg og Valby. Vi går på snoede køkkentrapper, hilser på Carlsbergs elefanter og har udsigt til ambassadeboliger. Vi har med andre ord stor rækkevide - både hvad angår geografi og opgaver.​

Vores dygtige, morgenfriske og pligtopfyldende team står for den daglige rengøring på trapper, kældre og loftrum. Udover trappevask og hovedrengøringer tilbyder vi selvfølgelig også en række udendørsopgaver. 

Vi fejer fortov og gårde, rydder sne og salter, fjerner storskrald, sørger for at glascontainere bliver tømt, klipper hæk, slår græs og ordner bed. Alle opgaver varetages af et fast team, så det sikre kvalitet og stabilitet. Men giv os et kald - så kan vi remse hele listen op.

​BRABO Ejendomsservice ApS har desuden sit eget malerteam. Teamet består af professionelle malere med stor erfaring. 

Vi kan både renovere lejligheder, male flyttelejligheder, trappeopgange og vinduer. Vi maler både for private og ejendomsselskaber.

​​

BRABO Ejendomsservice ApS skræddersyr vores kontrakter, så de matcher kundernes behov. I samråd med bestyrelsen eller administrationsselskabet kan vi vejlede og finde netop den løsning, der giver mest mening for jer.

Firmaets værdier

​BRABO Ejendomsservice ApS er kun et kald væk - og service og kvalitet har givet os en lang liste over trofaste kunder gennem mange år. BRABO Ejendomsservice ApS ejes af Per Brabo og firmaet har godt 20 års erfaring inden for branchen, og vi er her stadig. Vores kerneværdier er samvittighedsfuld rengøring og ejendomsservice, dialog med kunderne og ordnede forhold for de ansatte.

​Glade og tilfredse medarbejdere, giver synligt bedre resultater på ejendommene. Anstændig og prober rengøring er hårdt arbejde, og vi mener, det bør honoreres.

​​

BRABO Ejendomsservice ApS er konkurrencedygtig på prisen, men sætter pris på kvalitet. Vi går derfor ikke på kompromis med vores opgaver - vi vil hellere bruge et kvarter mere på en trappevask end levere et halvdårligt arbejde. Resultatet af vores arbejde er nemlig det bedste visitkort og siger mere end nok så mange fine ord på en hjemmeside.

​​

BRABO Ejendomsservice ApS er kun et kald væk. Vi deltager gerne i bestyrelsesmøder, så I kan få sat et ansigt på, hvem vi er, og vi har mulighed for at høre, hvad jeres behov er.

​BRABO Ejendomsservice ApS stiller krav til de ansattes kompetancer. De skal kunne tale og skrive dansk, så de kan kommunikere med beboerne. De skal være kvalitetsbevidste. De skal have erfaring med rengøring. Og de skal have en ren straffeattest.

God service til reelle priser

Vælger du BRABO Ejendomsservice ApS er du altid sikret arbejde til konkurrencedygtige og reelle priser.

Høj kvalitet er i højsædet hos os

Vi kommer ikke bare for at løse en opgave - Vi løser alle opgaver med omhu og høj kvalitet for øje.

Vi har godt 20 års erfaring

Hvis du vil have ejendomsservice løst af en solid og kompetent samarbejdspartner, så skal du vælge os.

Vores kunder​

Har du spørgsmål omkring ejendomsservice?

Så tøv ikke med at kontakte BRABO Ejendomsservice ApS. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra trappevask til haveservice.

Har du brug for en dygtig og mødestabil vicevært, så klarer vi også til. Vi glæder os til at høre fra dig!

BRABO Ejendomsservice ApS  •  Skudehavnsvej 15A, 2150 Nordhavn – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 40112626